Producator polipropilena si pexal
Cauta

Produsele noastre


Despre Noi

Stimati vizitatori,
Ne bucuram de vizita si speram sa va facem o idee cat mai clara referitoare la firma si activitatea noastra. Principiu de baza al "Pipepex" este: "Noi propunem, clientul alege." De peste 6 ani aplicam acest principiu fara intrerupere si ne mandrim cu faptul ca relatiile de colaborare cu clientii nostri au persistat si sau dezvoltat in timp. Motivul colaborarilor indelungate este faptul ca toti membri echipei noastre urmaresc o colaborare de tip "Win-Win"(castigatoare de ambele parti). Asadar noi am inceput activitatea in comertul cu instalatii termice, sanitare, gaz si apa-canal in 2005 si intentionam sa o continuam si pe viitor cu o oferta cat mai bogata.
Bazandu-ne pe experienta acumulata va recomandam ca inainte de a lua o decizie referitoare la materialele ce urmeaza sa le achizitionati sau sa le puneti in opera in acest domeniu, sa va informati adecvat. Informatia inseamna puterea de a alege varianta optima necesitatilor dvs. Pretul si calitatea sunt, in general doua variabile direct proportionale. Noi ne recomandam ca avand produse de calitate ridicata la un pret corect. Membri echipei noastre sunt specializati in produse de catre furnizorii nostri si asadar au toate informatiile pentru a va putea ajuta.
Va asteptam cu placere sa ne vizitati in locatiile noastre din TImisoara si Giroc.

Comercializare teava polipropilena, teava pexal(multistrat) VALSIR, teava multistrat preizolat VALSIR, robineti alama apa si gaz IVR, centrale termice si radiatoare din aluminiu FONDITAL, izolatii pentru tevi, sisteme fixare, racorduri flexibile, teava si fitinguri PVC, apometre si camine, fose septice, boilere, centrale termice pe gaz, curent si combustibil solid, fitinguri zincate si negre fitinguri alama, etc.

Produsele noastre de baza sunt:

  • diverse tipuri de teava multistrat (Pexb-Al-Pexb pexal) pentru instalatii termico-sanitare
  • racorduri alama pentru multistrat
  • racorduri polipropilena pentru canalizare interioara
  • teava polipropilena (PP) pentru canalizare interioara
  • teava pexal

Magazin

Magazin pentru productia de:

Partenerii nostri

Copyright © Pipepex 2009. Toate drepturile rezervate

Realizat de Webness Internet Marketing